Gawe Mesin Kemasan Paling Apik ing China
Gawe merek kelas internasional!

BABAGAN AWAKE DHEWE

   

Shanghai Duxia Industry and Trade Co., Ltd. minangka perusahaan sing fokus ing produksi mesin kemasan plastik. Perusahaan kami didegaké ing taun 2002 lan dununge ing Kutha Ruian, Provinsi Zhejiang, ing pesisir Segara China Wétan. Kita nggawe kantor ing Shanghai ing taun 2017. Perusahaan iki jembaré luwih saka 3,000 meter persegi. Ana luwih saka 100 karyawan lan luwih saka 10 teknisi. Kita duwe kekuwatan teknis sing kuat, peralatan pangolahan sing canggih, metode uji coba lengkap, lan mesin niup film. Produk kasebut nduweni karakteristik tingkat pangopènan sing kurang, wektu panggunaan suwene, efisiensi dhuwur, swara sithik, lan liya-liyane, lan manajemen mutu ilmiah lan layanan dipercaya karo para pelanggan.

Video mesin

Produk utama Shanghai Duxia Industry and Trade Co., Ltd.: mesin niup film, mesin cetak, mesin nggawe tas plastik, mesin daur ulang plastik.

Play Video

blog

Cara milih mesin niup film sing cocog

Mesin niup film minangka mesin sing nduwe panas lan nyawiji partikel plastik banjur diunekake menyang film. Ana mesin film sing diunekake nggunakake PE, POF, PVC, PP minangka bahan baku kanggo produksi .......

Bedane mesin cetak flexo lan mesin cetak gravure

Proses nyithak fleksografi lan proses pencetakan gravure duwe kaluwihan dhewe-dhewe. Keuntungan nyithak flexographic yaiku: cocog kanggo nyithak jangka pendek utawa nyetak produk ......

jinis kantong plastik

Jinis utama kanthong plastik (1) Kantong plastik polietilen tekanan tinggi. (2) Kantong plastik polietilen tekanan rendah. (3) Kantong plastik polipropilena (4) kantong plastik PVC ......

Pambuka granulator plastik

Badan utama granulator plastik yaiku extruder, sing kasusun saka sistem ekstrusi, sistem transmisi lan sistem pemanas lan pendinginan ......

small_c_popup.png

Ayo ngobrol

Ninggalake informasi sampeyan, dodol bakal ngubungi sampeyan sanalika bisa!