Bëni Makinerinë më të Mirë të Paketimit në Kinë
Krijoni një markë të klasit botëror!

RRETH NESH

   

Shanghai Duxia Industry and Trade Co, Ltd është një ndërmarrje që përqendrohet në prodhimin e makinerive të paketimit plastik. Kompania jonë është themeluar në vitin 2002 dhe është e vendosur në Ruian City, Provinca Zhejiang, në bregdetin e Detit të Kinës Lindore. Ne krijuam një zyrë në Shanghai në vitin 2017. Kompania mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 3,000 metra katrorë. Ka më shumë se 100 punonjës dhe më shumë se 10 teknikë. Ne kemi forcë të fortë teknike, pajisje të sofistikuara të përpunimit, metoda të plota testimi dhe makineri që fryn film. Produkte të tilla kanë karakteristikat e nivelit të ulët të mirëmbajtjes, kohën e përdorimit të gjatë, efikasitetin e lartë, zhurmën e ulët, etj., Dhe menaxhimi dhe shërbimi shkencor i cilësisë janë besuar nga klientët.

Videoja e makinës

Produktet kryesore të Industrisë dhe Tregtisë Shanghai Duxia, Ltd: makinë që fryn film, makinë shtypi, makinë për prodhimin e qeseve plastike, makinë riciklimi plastike.

Luaj Video

blogs

Si të zgjidhni një makinë të përshtatshme që fryn film

Makina për fryrje filmi është një makinë që ngroh dhe shkrin grimcat plastike dhe më pas fryn në një film. Ka makineri filmi me fryrje që përdorin PE, POF, PVC, PP si lëndë të para për prodhim...... .

Dallimi midis makinës për shtypje flexo dhe makinës për shtypje gravure

Proceset e shtypjes flexografike dhe të shtypjes gravure kanë përparësitë e tyre. Përparësitë e shtypjes flexografike janë: të përshtatshme për shtypje afatshkurtër ose shtypje të produkteve ......

llojet e qeseve plastike

Llojet kryesore të qeseve plastike (1) Qese plastike polietileni me presion të lartë. (2) Qese plastike polietileni me presion të ulët. (3) qese plastike polipropileni (4) qese plastike PVC ......

Prezantimi i granulatorit plastik

Trupi kryesor i granulatorit plastik është një ekstruder, i cili përbëhet nga një sistem nxjerrjeje, një sistem transmetimi dhe një sistem ngrohje dhe ftohje ......

small_c_popup.png

Le të bëjmë një bisedë

Lini informacionin tuaj, shitjet tona do t'ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur!