Ngalakukeun Mesin Bungkusan Pangsaéna Di Cina
Ngadamel mérek kelas dunya!

TENTANG KAMI

   

Shanghai Duxia Industri sareng Perdagangan Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu fokus kana pembuatan mesin bungkus plastik. Perusahaan urang didirikeun taun 2002 sareng perenahna di Kota Ruian, Propinsi Zhejiang, di basisir Laut Cina Wétan. Kami ngadegkeun kantor di Shanghai di 2017. Perusahaan nyertakeun luasna langkung ti 3,000 méter pasagi. Aya langkung ti 100 karyawan sareng langkung ti 10 teknisi. Kami gaduh kakuatan téknis anu kuat, alat-alat pangolahan anu canggih, metode uji coba lengkep, sareng mesin niup pilem. Produk sapertos gaduh karakteristik tingkat pangropéa low, waktos panggunaan panjang, efisiensi tinggi, noise low, jsb, sareng manajemén kualitas ilmiah sareng jasa parantos dipercaya ku konsumén.

Pidéo mesin

Produk utama Industri Shanghai Duxia sareng Perdagangan Co., Ltd.: pilem niupan mesin, mesin percetakan, mesin palastik ngadamel kantong, mesin daur ulang palastik.

maén Video

Blog

Kumaha carana milih mesin niup pilem anu cocog

Mesin niup pilem mangrupikeun mesin anu manaskeun sareng ngalebur partikel palastik teras niup kana pilem. Aya mesin pilem anu ditiup nganggo PE, POF, PVC, PP salaku bahan baku pikeun produksi .......

Beda antara mesin percetakan flexo sareng mesin percetakan gravure

Prosés percetakan flexographic sareng percetakan gravure gaduh kaunggulan nyalira. Kaunggulan percetakan flexographic nyaéta: cocog pikeun percetakan jangka pondok atanapi nyetak produk ......

jinis kantong plastik

Jenis utama kantong plastik (1) kantong plastik poliétilén tekanan tinggi. (2) kantong plastik poliétilén tekanan rendah. (3) Kantong plastik polipropilén (4) kantong plastik PVC ......

Bubuka granulator palastik

Awak utama granulator plastik nyaéta extruder, anu diwangun ku sistem ékstrusi, sistem transmisi sareng sistem pemanasan sareng sistem pendingin ......

small_c_popup.png

Hayu urang ngobrol

Ninggalkeun inpormasi anjeun, penjualan kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang!